This site is archived. All interactive features are disabled.

Frequently Asked Questions


The event will take place in English. There will be some exceptions but only related to Romanian Community that will be in Romanian language.

Drupal este un sistem de management al conţinutului gratuit şi open source, scris în limbajul de programare PHP şi distribuit sub licenţă GPL ("GNU General Public License"). Este utilizat ca sistem de gestiune pentru diverse tipuri de situri web, de la bloguri personale, aplicaţii colaborative şi de management Enterprise 2.0 şi până la situri corporate sau guvernamentale de mare anvergură, precum whitehouse.gov şi data.gov.uk.

Comunitatea Drupal România este un grup informal de oameni din România interesaţi de Drupal. Organizăm întâlniri cu participare deschisă în diferite oraşe din România, precum Cluj, Timişoara, Bucureşti, unde discutăm despre Drupal şi prezentăm ceea ce învăţăm despre lucrul cu Drupal. Înaintea acestor întâlniri, dar şi cu alte ocazii, obişnuim să lucrăm în comun la diverse proiecte personale Drupal. Întreţinem un forum, în cadrul căruia se pot posta anunţuri de angajare, soluţiona probleme privind dezvoltarea folosind Drupal, precum şi ştiri de interes local. Şi nu în ultimul rând, organizăm Drupacamp-uri.

Conferinţa va avea loc în 7 si 8 mai 2011! Înregistrarea participanţilor nu este încă deschisă. Propunerile de sesiuni vor putea fi trimise de către participanţii înregistraţi până la data de 29 aprilie.


View Larger Map

Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti este instituţie publică, cu personalitate juridică aflată în subordinea Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului prin Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret.

Construită din iniţiativa domnului Stelian Popescu – preşedintele societăţii anonime „Universul” de antrepriza ing. Emil Prager sub controlul prof. arh. Petre Antonescu, clădirea a fost inaugurată pe 18 noiembrie 1937. Generaţiilor trecutelor decenii le este cunoscută sub denumirea de Casa de Cultură a Studenţilor “Grigore Preoteasa” nume ce l-a purtat din 1957 până in 1982.

Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti urmăreşte, promovează şi asigură cadrul organizatoric necesar pentru desfăşurarea de activităţi cultural – artistice, divertisment, educaţie non – formală interdisciplinară, care au ca grup ţintă comunitatea studenţilor şi tinerii în general.

Taxa de participare este de 85 RON și a fost introdusă pentru a permite organizarea pauzei de masă pentru cele două zile ale evenimentului în cadrul locației de derulare a conferinței.

We are using ePayment Platform to process online payments for Drupalcamp Bucharest. You have a lot of payment options you can chose: Visa, Mastercard, Eurocard, Diners Club, PayPal and others. You can also opt for Bank/Wire transfer payment. ePayment is an eCommerce solutions integrator, leader on the Romanian market and Drupalcamp sponsor as well.

Unfortunately no. There's no refund policy at Drupalcamp Bucharest but you can find other attendee and sell him your ticket. Contact us to move you ticket to other registered user.

Nu ştim încă. Aşteptăm pe oricine pasionat de Drupal sau care doreşte să afle mai mult despre Drupal. Putem asigura participarea confortabilă a peste 300 de persoane.

Toate informaţiile despre Drupalcamp București 2011 sunt postate aici. Vom folosi numele şi prenumele din profil pentru a tipări ecusonul de conferinţă, precum şi alte informaţii care să te ajute să cunoşti oamenii care gândesc la fel ca tine.

Din păcate, nu. Fiecare profil cuprinde datele personale ale unui participant.